Ålesundsbiblioteka
Ålesundsbiblioteka

Simon Stranger - 304 dager

 Simon Stranger kjem til Brattvåg bibliotek for å prate om si bok "304 dager"! Portrettfoto av forfatter Simon Stranger - Klikk for stort bilete

Dato
3. mai 2022
Tid
18:00 - 19:30
Stad
Brattvåg bibliotek

Forlaget skriv om boka: 
"I mars 2015 står Afghanistanveteranen Nicholas alene i skogen bak huset, klar til å ta sitt eget liv, da han innser at han er nødt til å varsle sine nærmeste. Han lover moren sin å holde seg i live til jul, som er 304 dager unna. 

Gjennom 304 fragmenter fortelles to fortellinger: Nicholas går til krig fordi han vil være med på å gjøre verden til et bedre sted, men ender med å få livet sitt revet i småbiter. Arman er tre år gammel da Sovjet invaderer Afghanistan. Som voksen skal han slutte seg til Taliban for å beskytte landet sitt - blant annet mot norske soldater. 

"304 dager" er en roman om krig og vennskap, kjærlighet og familie. Den handler om måten livene våre er vevet sammen på, til en fortelling som strekker seg tusenvis av år bakover i tid. Mest av alt handler den om kampen for å komme seg gjennom et krigstraume, og forsøke å overleve freden." 
Omtale av Aschehough

Arrangementet er støtta av Fritt Ord. 
Gratis og ope for alle.