Ålesundsbiblioteka

Endeleg Sommarles!

Årets vakraste leseeventyr for barn, Sommarles, er i gong. På biblioteket finn du bøker, lydbøker og teikneseriar som du kan lese og registrere. Her finn du bøker som er spennande, triste, morosame, skumle, lærerike, rare, tøffe og fine. Dersom du les mange nok, vinn du premiar som du også kan hente her på biblioteket.

Sommarles er ein lesekampanje for skuleelevar frå 1.- 7. klasse i sommerferien. Kampanjen varer frå 1. juni til 31. august. Deltakarane samlar poeng når dei les og registrerer bøker, og ved å løyse oppgåver og hente kodeord ved biblioteka. Dei vinn digitale trofé og premiar som kan hentast på biblioteket. Som deltakar får ein også tilgang til ei spesialskrive Sommarles-forteljing, skrive av forfattar Mari Moen Holsve.

Meir om Sommarles